Syventävää yrittäjyysvalmennusta kansainvälisille osaajille Joensuussa

TalentHub Joensuu –hanke järjestää 10.12.2019 Joensuun Tiedepuistolla ABC’s of Business Workshop:in kansainvälisille osaajille, joilla on kiinnostus ja aikomus perustaa oma yritys Suomessa. Workshopissa keskitytään yrityksen liiketoimintasuunnitelman rakentamiseen ja oman yritysidean pitchaukseen. Työpajan valmentajana toimii vuonna 2006 Iso-Britanniasta Suomeen muuttanut Rob Connell. Connel toimii Joensuussa sijaitsevan Nolwenture Oy:n toimitusjohtajana.

– Yrittäjiä kaivataan valtakunnallisesti lisää, mutta yrittäjäksi ryhtyminen voi olla monille haasteellista. Tämä voi olla ulkomaalaistaustaisille henkilöille vielä monimutkaisempaa, kertoo Karelia-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Riikka Simonen. 

ABC’s of Business yrittäjyystapahtumasarja on tarjonnut valmennusta kv-osaajille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan yrittäjinä Suomessa.  Elo-syyskuussa 2019 kolmipäiväisessä tilaisuudessa valmennettiin yli 80 osallistujaa oman yrityksen perustamisen käytänteisiin.

–  Nyt järjestettävällä workshopilla halutaan tarjota jatkoa ja pienryhmävalmennusta yrittäjiksi aikoville kv-osaajille, jatkaa Simonen.

Vastaa